Forandring i rekekaret!

Siden jeg satte opp rekekaret, har det gått igjennom en ganske stor forandring! Og jeg er så absolutt fornøyd med denne forandringen, så har litt lyst til å dele det her!

rekekaretSlik så karet ut når det var innkjøpt. Silikonerte fast glasslistene til hjørnefilteret, og mens jeg venta lekte jeg med forskjellige layout’er med forskjellige røtter. Valget falt på denne.
rekekaret1Her har det akkurat blitt fyllt opp med vann for aller første gang (minus lekkasjetesten i dusjen), og beplantet. Den gule skåla er matskåla til rekene. Fikk et tips om det, siden det minsker sjansen for diverse uønskete dyr oppi som planaria osv. Boblene er oksygen etter oppfyllinga, de forsvant fort!

_MG_5088redDette bildet ble tatt dagen etter rekene og fiskene flyttet inn. Ble kickstartet med filterguffe fra samboeren sitt godt innkjørte kar med ciklider og barber. Det brune laget er nevnte filterguffe, som på dette øyeblikket dekte alt av planter og røtter, og mye av bunnen. Fikk også noen planter fra hun jeg kjøpte av det levende, som ikke hadde blitt plantet.

_MG_5135redOg det siste bildet ble tatt i dag, 29 juni! Her har jeg prøvd å slamsuge unna det meste av den brune gugga fra bunnen, plantet nesten alle plantene, og flyttet litt på de som var fra før. Nå begynner det virkelig å se bra ut! Nå venter jeg bare på at plantene skal feste seg og sette røtter, så blir det bra! Mulig jeg må ommøblere litt senere, ut ifra veksten til plantene. Men det får man evnt ta senere!

Så nå er det et yrende liv oppi karet! Oppdaget 3 reker med egg i nakken, så om en mnd’s tid har antallet reker forhåpentligvis økt. Endlersene er like aktive som de har vært, spiser godt, de yngste begynner å farge ut og alle er like klin umulig å ta bilde av som de alltid har vært.

Ellers har jeg bestilt en 20W LED-lampe til akvariet! Gleder meg som en unge på julaften til den kommer, kommer til å bli noe helt annet oppi der. Og så er det moonlight på det og, så da kan de få koselig nattlys. Om samboeren er enig i blått lys på soverommet blir en annen sak.

Reklamer

Svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s