Jo fler, jo bedre!

Et litt tåpelig innlegg, men hey, jeg er kjempeglad nå!

Har jo vært litt sånn nervøs hønemor, og sjekka rekene flere ganger daglig. Spesielt de med egg. Og fått hjertet i halsen og fått en tanke om å tømme hele karet for å finne de når jeg ikke ser de på lenge. I dag var jeg fornøyd, hele 8 (av 10) reker svirra fram og tilbake med ganske høyt tempo!

Og tre frøkner med egg sto på rekke og rad, ei sto helt perfekt til for litt knipsing, og gjett! Eggene har fått øyne! 😀 En haug med små slimklumper med utrolig søte små prikker til øyne!

_MG_5320red _MG_5329red _MG_5337red

Nr 2 i rekka stod litt dårligere til for bilde, men eggene hennes har fått øyne de og! Så måtte prøve å få til ett av henne og.
Sistemann sto akkurat en millimeter for langt unna til å få fokus på henne, men man skimter henne såvidt i bakgrunnen på dette._MG_5326red

 

Og så må jeg også slenge til at LED-lampa jeg bestilte til rekekaret ankom i posten! Så ivrig som jeg var, så var jo noe av det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra jobb å selvfølgelig sette den opp. Og jeg angrer absolutt IKKE på det kjøpet, det ble virkelig et helt annet kar!
Så da måtte jeg selvfølgelig teste om jeg får til en av de fineste plantene jeg vet om, nemlig «cuba».

Untitled-1

Og så hadde jo lampa nattmodus, såkalt moonlight! Så selvfølgelig måtte jeg sette p ådet, og prøve å ta bilde. Et meget behagelig lys, sovner lett til det. Så ja, jeg er storfornøyd! Spørs om jeg ikke hiver ut T5-lysrørene på 95-literen, og anskaffer et slikt LED-lys til det og (i rett lengde, selvfølgelig!). Får se om/når jeg får råd 😉

_MG_5271red

Reklamer

2 kommentarer om “Jo fler, jo bedre!

  1. løj 12. september 2014 kl. 16:28

    Hvilket lys er det, og hvor er det kjøpt? 🙂

Svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s